ΜΑΛΑΚΑΣΑ

ΤΑΞΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

ΤΑΞΙ – ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΩΡΩΠΟΣ – 6975744139

 

Ειδικές προσφορές για επαναλαμβανόμενα δρομολόγια!

Η Μαλακάσα είναι χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού ενώ μέχρι πρόσφατα αποτελούσε έδρα της ομώνυμης κοινότητας. Έχει πληθυσμό σύμφωνα με την απογραφή του 2011, 514 κατοίκους. Η απόστασή της από την Αθήνα είναι 38 χλμ. Έχει έξοδο δυτικά στον αυτοκινητόδρομο Ε75/GR-1 Αθήνα-Λαμία-Θεσσαλονίκη. Μέσω της οδού GR-79 συνδέεται με τα Νέα Παλάτια και τον Ωρωπό. Μικρότεροι δρόμοι οδηγούν στον Άγιο Μερκούριο και το Μαρκόπουλο Ωρωπού. Συγκοινωνιακά η Μαλακάσα συνδέεται με την Αθήνα με Κ.Τ.Ε.Λ. του Νομού Αττικής και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο Αθήνα-Χαλκίδα μέσω του σταθμού της Σφενδάλης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ

 

ΤΑΞΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΩΡΩΠΟΣ

ΤΑΞΙ – ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΩΡΩΠΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ειδικές προσφορές για επαναλαμβανόμενα δρομολόγια!

Χρειάζεσαι άμεσα ένα ταξί ή θέλεις να κανονίσεις ένα ραντεβού για αργότερα; Είναι πολύ απλό. Κλείσε ραντεβού τώρα συμπληρώνοντας τη παραπάνω ηλεκτρονική Φόρμα Επικοινωνίας ή καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 6975744139. Άνεση και Ασφάλεια! ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του οχήματος μας: SKODA OCTAVIA CNG (φυσικό αέριο) 1600 κυβικά εκατοστά. Διαθέτει κλιματισμό. Επιπλέον διαθέτει διαχωριστικό κρύσταλλο προστασίας σύμφωνο με τους κανόνες προστασίας από COVID-19.

Ταξί είναι ένα όχημα δημόσιας μεταφοράς, συνήθως επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρει επιβάτες στον ακριβή προορισμό που επιθυμούν, σε αντίθεση με τα μαζικά μέσα μεταφοράς, τα οποία οδηγούν σε προκαθορισμένες διαδρομές. Τα ταξί έχουν συνήθως καθορισμένο χρώμα, για να είναι εύκολο να ξεχωρίζουν.

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ – Νέα Υπηρεσία  “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ” ! Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, πολυτέλεια αλλά και διακριτικότητα. Επαγγελματίας οδηγός εκπαιδευμένος και σε τυχόν δύσκολες στιγμές, θα σας μεταφέρει ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια, εχεμύθεια και σιγουριά στον προορισμό σας! Καλώντας στο τηλέφωνο 697 574 4139 θα καλύψουμε τις μεταφορικές ανάγκες σας στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού αλλά και της Αθήνας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ξένοιαστο και ευχάριστο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας, πάντα με άνεση, ασφάλεια και πάντα στην ώρα σας! To ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΩΡΩΠΟΣ Κανάρης Κωνσταντίνος εφαρμόζει τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας στο όχημα του. Επιπλέον ο οδηγός πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία ταξί. Τηρούμε όλες οι προβλεπόμενες ασφαλιστικές καλύψεις για τους επιβάτες μας!

Copyright © 2023 taxi-kanaris.gr. All Rights Reserved.
Website development: 24volt.gr