ΑΥΛΩΝΑΣ

ΤΑΞΙ ΑΥΛΩΝΑΣ

ΤΑΞΙ – ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΩΡΩΠΟΣ – 6975744139

 

Ειδικές προσφορές για επαναλαμβανόμενα δρομολόγια!

Ο Αυλώνας είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής, κοντά στα σύνορα με την Βοιωτία. Απέχει 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Διοικητικά είναι έδρα ομώνυμης δημοτικής κοινότητας που ανήκει στον δήμο Ωρωπού. Είναι κτισμένος σε υψόμετρο 170 μέτρων σε αμφιθεατρική θέση στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ

 

ΤΑΞΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΩΡΩΠΟΣ ΑΥΛΩΝΑΣ

ΤΑΞΙ – ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΥΛΩΝΑΣ ΩΡΩΠΟΣ

ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ειδικές προσφορές για επαναλαμβανόμενα δρομολόγια!

Χρειάζεσαι άμεσα ένα ταξί ή θέλεις να κανονίσεις ένα ραντεβού για αργότερα; Είναι πολύ απλό. Κλείσε ραντεβού τώρα συμπληρώνοντας τη παραπάνω ηλεκτρονική Φόρμα Επικοινωνίας ή καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 6975744139. Άνεση και Ασφάλεια! ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του οχήματος μας: SKODA OCTAVIA CNG (φυσικό αέριο) 1600 κυβικά εκατοστά. Διαθέτει κλιματισμό. Επιπλέον διαθέτει διαχωριστικό κρύσταλλο προστασίας σύμφωνο με τους κανόνες προστασίας από COVID-19.

Ταξί είναι ένα όχημα δημόσιας μεταφοράς, συνήθως επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρει επιβάτες στον ακριβή προορισμό που επιθυμούν, σε αντίθεση με τα μαζικά μέσα μεταφοράς, τα οποία οδηγούν σε προκαθορισμένες διαδρομές. Τα ταξί έχουν συνήθως καθορισμένο χρώμα, για να είναι εύκολο να ξεχωρίζουν.

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ – Νέα Υπηρεσία  “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ” ! Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, πολυτέλεια αλλά και διακριτικότητα. Επαγγελματίας οδηγός εκπαιδευμένος και σε τυχόν δύσκολες στιγμές, θα σας μεταφέρει ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια, εχεμύθεια και σιγουριά στον προορισμό σας! Καλώντας στο τηλέφωνο 697 574 4139 θα καλύψουμε τις μεταφορικές ανάγκες σας στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού αλλά και της Αθήνας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε έναν ξένοιαστο και ευχάριστο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας, πάντα με άνεση, ασφάλεια και πάντα στην ώρα σας! To ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΩΡΩΠΟΣ Κανάρης Κωνσταντίνος εφαρμόζει τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας στο όχημα του. Επιπλέον ο οδηγός πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία ταξί. Τηρούμε όλες οι προβλεπόμενες ασφαλιστικές καλύψεις για τους επιβάτες μας!

Copyright © 2023 taxi-kanaris.gr. All Rights Reserved.
Website development: 24volt.gr